دوره های آموزشی

یک فرد علاقه مند که کمی زمان خالی داشته باشد، حداقل شرایط را برای یادگیری داراست. اما این فرد علاقه مند، که زمان خالی هم دارد، برای یادگیری به چه کسانی مراجعه می کند؟ خانواده، دوستان، معلمان مدرسه، استادان دانشگاه، مربیان آموزشگاه ها و موارد مشابه همگی می توانند به یادگیری فرد کمک کنند. شکی نیست که این منابع در آموزش رویکرد یکسانی ندارند و کیفیت آموزش در آنها هم یکسان نیست. با این وجود انتخاب با خود فرد است.

آگنا را به فهرست بالا اضافه کنید و به عنوان منبعی برای یادگیری به آن رجوع کنید.

یادگیری

یادگیری، یک مهارت است

یادگیری

تقویت مهارت یادگیری یعنی شلیکی دقیق به هدف توسعه فردی

توسعه فردی

برند انحصاری خود را با آموزش های توسعه فردی بسازید.

توسعه فردی

مهارت های شنیداری، دیداری، تمرکز، تفکر، پرسش و تمرین برخی از مهارت های فردی مورد نیاز برای یادگیری است

منبع آموزشی

آموزش هزینه نیست؛ سرمایه گذاریست.

منبع آموزشی

منبع آموزشی خوب محصول تجربه است و این عصاره گرانبهایی است

دوره های در دست اقدام

معرفی کتاب

یافتن منبع مناسب در هر حوزه ای برای علاقه مندان پژوهش و مطالعه یک کار وقت گیر است. آگنا قصد دارد در این زمینه به شما کمک کند

آموزش نرم افزار

نرم افزارها با هدف افزایش سرعت و دقت انجام امور در اختیار کاربران قرار می گیرند. آگنا قصد دارد برای انجام کارهای تحلیل داده  نرم افزارهای تحلیل داده را به صورت پرسش و پاسخ آموزش دهد.

دوره های در حال برگزاری

کارگاه آموزش سطح مقدماتی نرم افزار R 

در این دوره، که در ۸ ساعت برگزار می شود، محورهای زیر آموزش داده خواهد شد:

  • آشنایی با نحوه نصب نرم افزار R و معرفی ویژگی های اصلی آن؛
  • مدیریت داده ها در نرم افزار R؛
  • معرفی برخی از توابع مهم در R برای انجام محاسبات آماری و ریاضی؛
  • کار با توزیع های احتمال و شبیه سازی از آنها در R؛
  • رسم نمودارها و ویرایش آنها در R؛
  • نوشتن توابع دلخواه در R.

دوره های برگزار شده

ردیف عنوان دوره تاریخ برگزاری طول دوره نحوه برگزاری هزینه کامل گزارش برگزاری
۱ کارگاه آموزش نرم افزار R ویژه رشته های زیست شناسی و کشاورزی دی ۱۴۰۱ ۸ ساعت حضوری ۲۰۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۲ کارگاه آموزش مقدماتی نرم افزار R آذر ۱۴۰۱ ۸ ساعت حضوری ۲۰۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۳ کارگاه آشنایی با داشبوردهای آماری شهریور ۱۴۰۱ ۶ ساعت غیر حضوری ۱۵۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۴ کارگاه مقاله نویسی شهریور ۱۴۰۱ ۴ ساعت غیر حضوری ۱۰۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۵ کارگاه طراحی مساله به زبان علمی اردیبهشت ۱۴۰۱ ۳ ساعت حضوری ۷۹ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۶ کارگاه بایدها و نبایدها در ورود به دنیای کسب و کار فرورودین ۱۴۰۱ ۳ ساعت  حضوری ۶۹ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۷ کارگاه دانش افزایی اشتباهات رایج در بررسی های آماری اسفند ۱۴۰۰ ۸ ساعت غیر حضوری ۲۵۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۸ مهارت افزایی برای کسب و کارهای آماری بهمن ۱۴۰۰  ۴ ساعت حضوری ۱۵۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۹ آموزش سطح متوسط نرم افزار SPSS مهر ۱۴۰۰ ۸ ساعت غیر حضوری ۱۲۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۱۰ آموزش سطح مقدماتی نرم افزار SPSS مهر ۱۴۰۰ ۸ ساعت غیر حضوری ۱۲۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید
۱۱ آموزش سطح مقدماتی نرم افزار R اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۶ ساعت غیر حضوری ۱۵۰ هزار تومان اینجا کلیک کنید

گزارش برگزاری کارگاه آشنایی با داشبوردهای آماری

این کارگاه در سه جلسه در تاریخ های ۱۹، ۲۲ و ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ به صورت غیر حضوری بر بستر نرم افزار ادوب کانکت برگزار شد.  مدرس این دوره دکتر محمودوند (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا) بود. در جلسه نخست بحث هایی چون آشنایی با مفهوم داده ها و شیوه های مختلف برای توصیف آن ها مطرح شد. تعریف داشبورد و معرفی نمونه هایی از داشبوردهای آماری بخش بعدی محتوای این جلسه بود. در این جلسه همچنین نرم افزار کلیک ویو به عنوان ابزاری برای ساخت داشبورد معرفی و نحوه کار با آن آغاز شد. در جلسه های دوم و سوم با استفاده از یک مجموعه داده واقعی جزئیات بیشتری از نرم افزار کلیک ویو تشریح شد و با معرفی ابزارهای مختلف سعی شد نحوه طراحی یک داشبورد به مخاطبان آموزش داده شود.

گزارش برگزاری کارگاه مقاله نویسی

این کارگاه در دو جلسه در تاریخ های ۱۳ و ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ به صورت غیر حضوری بر بستر نرم افزار ادوب کانکت برگزار شد.  مدرس این دوره دکتر محمودوند (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا) بود. در جلسه نخست بحث هایی چون آشنایی با انواع مقاله ها، مجله ها، کنفرانس ها، پایگاه های اطلاعاتی، ناشران داخلی و خارجی معتبر و برخی نکات مهم در خصوص نحوه نگارش اسناد علمی ارائه شد. در جلسه دوم مولفه های مقاله های علمی معرفی شد و درباره نحوه تهیه محتوای این مولفه ها بحث و گفتگو شد. علاوه بر این کتاب های مناسبی برای تعلیم بیشتر در این خصوص معرفی شد و شرکت کنندگان در خصوص نحوه ارزیابی اسناد علمی به انجام چند تمرین پرداختند.

گزارش برگزاری کارگاه حل مساله به روش علمی

این کارگاه در تاریخ اول اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت حضوری و در دو بخش آموزشی و کارگاهی برگزار شد.  مدرسان این بخش دکتر محمودوند (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا) و سرکار خانم فاطمه معمری (دانشجوی دکتری ریاضی دانشگاه بوعلی سینا) بودند. بخش کارگاهی شامل دو تمرین عملی بود که شرکت کنندگان به صورت انفرادی به انجام آن پرداختند. نتایج تمرین های شرکت کنندگان در جلسه قرائت و مورد بحث قرار گرفت و برای بهبود کیفیت نتایج نکاتی توسط مدرسان ارائه شد.

گزارش برگزاری کارگاه آشنایی با بایدها و نبایدهای ورود به دنیای کسب و کار

این کارگاه در تاریخ ۲۵ فرورودین ۱۴۰۱ به صورت حضوری و در دو بخش آموزشی و کارگاهی برگزار شد.  سخنرانان این بخش دکتر محمودوند (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا) و سرکار خانم فاطمه معمری (دانشجوی دکتری ریاضی دانشگاه بوعلی سینا) بودند. بخش کارگاهی شامل سه تمرین عملی بود که شرکت کنندگان به صورت گروهی به انجام آن پرداختند.

                               

گزارش برگزاری کارگاه دانش افزایی اشتباهات رایج در بررسی های آماری

این کارگاه در تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۰ با مشارکت حدود ۹۰ نفر در بستر نرم افزار gotowebinar به صورت غیر حضوری و در دو بخش آموزشی و کارگاهی برگزار شد. حامیان این برنامه شامل انجمن آمار ایران، انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران، ستاد ملی سال بین المللی علوم پایه برای پیشرفت پایدار، انجمن بین المللی آمارهای صنعتی و بازرگانی و موسسه بین المللی آمار بود. در بخش آموزشی هفت سخنرانی به زبان های فارسی و انگلیسی ارائه شد. سخنرانان این بخش دکتر فقیهی (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر محمودوند (عضو هیات علمی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا)، دکتر دیوید بنکس (عضو هیات علمی دانشگاه دوک آمریکا)، دکتر پائولو رودریگز (عضو هیات علمی دانشگاه ایالتی باهایا برزیل) و دکتر بابک ظفری (عضو هیات علمی دانشگاه بابسون آمریکا) بودند. بخش کارگاهی در شکل مسابقه با ثبت نام ۲۵ تیم و اجرای فرآیند رقابت، ارزیابی اولیه و ارزیابی نهایی به مدت یک هفته انجام گرفت و برندگان مسابقه در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ اعلام شدند. برندگان از جوایز نقدی و یک سال عضویت رایگان در انجمن بین المللی آمارهای صنعتی و بازرگانی برخوردار شدند.

 

گزارش برگزاری کارگاه مهارت افزایی برای کسب و کارهای آماری

این کارگاه در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ با مشارکت ۱۰ نفر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه بوعلی سینا به صورت حضوری برگزار شد. برای اجرای برنامه های این کارگاه مدت زمان چهار ساعتی در نظر گرفته شده بود که طبق زمان بندی اعلام شده همه موارد به خوبی برگزار شدند. وجه تمایز این کارگاه با سایر کارگاه ها در جنبه عملی آن بود؛ به نحوی که مربیان کارگاه ابتدا سخنان کوتاهی به منظور یادآوری و تاکید بر محتوای کارگاه ارائه کردند و در ادامه شرکت کنندگان به صورت فردی و تیمی به اجرای تمرین های عملی پرداختند.

گزارش برگزاری کارگاه سطح متوسط نرم افزار SPSS

این کارگاه در ۴ جلسه دو ساعته در روزهای پنج شنبه و جمعه دو هفته متوالی در مهر ۱۴۰۰ در بستر نرم افزار ادوب کانکت و با همکاری انجمن علمی دانشجویی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. انجام آزمون های آماری،‌ بررسی ارتباط بین متغیرها و به دست آوردن مدل رگرسیونی از جمله مطالبی است که در این دوره مورد بحث قرار گرفت. محتوای دوره نشانگر مباحثی است که بایستی مخاطب با آنها آشنا باشد.

گزارش برگزاری کارگاه سطح مقدماتی نرم افزار SPSS

این کارگاه در ۴ جلسه دو ساعته در روزهای پنج شنبه و جمعه دو هفته نخست مهر ۱۴۰۰ در بستر نرم افزار ادوب کانکت و با همکاری انجمن علمی دانشجویی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. در این دوره نحوه ورود داده، مدیریت داده ها و توصیف آماری آنها به همراه مثال های مختلف شرح داده شد. محتوای دوره به گونه ای تنظیم شده بود که برای یادگیری آن دانش سال اول دوره کارشناسی کاملا کفایت می کرد.

گزارش برگزاری کارگاه سطح مقدماتی نرم افزار R

این کارگاه در بستر نرم افزار ادوب کانکت و با همکاری انجمن علمی دانشجویی گروه آمار دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. این دوره برای دانشجویان با سطح دانش سال اول دوره کارشناسی برگزار شد. محتوای دوره در ۸ جلسه ۲ ساعته به گونه ای ارائه شد که نیازی به داشتن دانش خاصی در زمینه آمار نباشد.